Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Belsjøveien 17
1443, Drøbak
Norway

45415704

Fordeler ved en Nordlending.

» Blogg

Ganske mye forskjellige ting. Til ymse regelmessige tider.

Fordeler ved en Nordlending.

Rasmus Loen Steensgaard

Fra tid til annen her i livet oppdager man at det er veldig kjekt med litt spesialisert utstyr, noen gode kontakter, eller en nordlending. Du kan skaffe deg multiverktøy og en god kniv og komme utrolig langt. Du kan dra på fest og møte mange interessante mennesker, men min personlige vurdering er at det alltid er best å ha en nordlending.

De kan brukes til så mangt. Noe du har problemer med å få sagt, ring opp nordlendingen og la han ta seg av direkte tilbakemeldinger og slikt. Skulle gjerne slått opp med kjæresten, men finner ikke helt motet? Ring opp nordlendingen din og få en liten peptalk smekkfull av gloser folk sørpå kun har hørt rykter om at finnes, og sjeldent hører brukt i praksis. Mangler du en hund og ønsker å komme i snakk med noen. Send inn nordlendingen først, så ordner det seg helt automatisk. Trenger du å fyre opp et bål, men mangler fyrstikker? Sett nordlendingen til å kjefte på pinnene til de selvantenner av skam. Bål på 1-2-3! Mekaniske problemer? Gi han en hammer så vil han overtalle en hver form for mekanisk duppedings at det er mye sunnere å bare fungere uten alt dette styret med ulyder og annet tull.

Lyst til å finne en fest? Snu nordlendingen mot vinden og la han lukte seg frem til hjemmebrent og ymse andre godsaker (helt avhengig av din seksuelle legning). Sulten nok til å spise en hest eller to? Nordlendingen vet garantert hvor du kan dytte ansiktet fult av mat på rekordtid.

Er ikke mye galt å si om disse maskinene som går på hjemmebrent og spekemat slik som andre drikker vann og puster. Når det er sagt så kunne de godt vært litt nærmere og litt enklere å finne.

Har du en god nordlending i livet ditt, så bør du holde på dem! De er av en sjelden rase!

Men hver så snill, ikke få meg til å snakke om Trøndere.