Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Belsjøveien 17
1443, Drøbak
Norway

45415704

I tilfelle du er en dritsekk

» Blogg

Ganske mye forskjellige ting. Til ymse regelmessige tider.

I tilfelle du er en dritsekk

Rasmus Loen Steensgaard

Dette med selvtillit og å møte folk er en vanskelig greie. I hvert fall om du hele tiden finner deg selv letende etter tips for å imponere mer, virke mer interessant eller vise frem andre gyldne faktorer som praktisk talt skal garanterer at det aktuelle kjønn  får knær av gummi og uhorvelig varme klær. 

Min favoritt, hentet rett ut fra de kjekkeste avkrokene av rånemiljøet, er det velutviklede nappet i håndbrekket som aaaaaaalltid resulterer i at samtlige klær på "målet" blir sporløst borte og på det tidligste og kun i de heldigste tilfellene blir funnet dagen etter. 

NEI! Det er faktisk ikke slik det fungerer. Det er ingen bryter som du bare må lete lenge nok for å finne som gjøre at du plutselig blir en storsjarmør. Pikenes Jens. Don Juan. Meg. Etc. 

Ser du hva jeg gjorde der? Selvtillit! Det har du mange nøkler. De passer ikke i alle låser, men er du fleksibel og tilpasningsdyktig så kommer du ganske langt. Overraskende langt egentlig. Bare gjør deg selv en tjeneste mens du er i gang. Ikke glem at det er ingen som ser det slik du ser deg selv. Både på godt og vondt. Kanskje mest vondt. Om du er en drittsekk uten selvinnsikt i det minste. Da blir det mye vondt da ... Bare å glede seg!

Et annet tips som mange gir til de som skal ut på den store jakten på kvitredilla; Vær deg selv. La meg s(kr)i(ve) det en gang til. Vær. Deg. Selv. Som selvfølgelig er et utrolig godt tips. Et utrolig godt tips som omtrent aldri fungerer. Hvorfor fungerer det aldri? Vel, se på det slik, om du var deg selv hele tiden og ikke fikk noe napp, da begynner det kanskje på å bli på tide å gjennomgå en liten emosjonell renovering?

I motsatt ende så har du de som ikke trenger å spørre om råd, fordi de allerede har svaret. I de tilfellene er det nok best å fortsette å være seg selv så best du kan. Foreta sånn for ordens skyld også en liten sjekk før du skal ut på jakt. Finn et speil, en venn eller et stykke veltalende frukt og spør deg selv: "Er jeg en drittsekk?". Er svaret ja, så bør du nok helst foreta litt ekstrem oppussing, pælme ut alt som er gammalt. Få tak i en ny sofa, male noen vegger, kanskje kjøpe inn en god badestamp og en lekker peis. Du vet, gjøre det hele litt fint og fjongt. 

For er du en drittsekk så er deg selv den siste du burde være.

Og gjør oss alle en tjeneste, finn ut av dette før noe ydmykende skjer.