Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Belsjøveien 17
1443, Drøbak
Norway

45415704

Ølbryggeren

» Blogg

Ganske mye forskjellige ting. Til ymse regelmessige tider.

Ølbryggeren

Rasmus Loen Steensgaard

Det var en gang jeg gikk en tur, den var ikke lang og ble fort til en korridor. Veien var kronglete og bestod av mye rart, og møtte mange rare folk. Tidvis vasset jeg i bløtkake, andre ganger knaste det i små knokler fra en tidligere tragedie. Det gikk alltid fremover og det var få, om noen blikk tilbake. 

Jøsseball og snurrespennedytteogdramegbaklengsinnifuglekassa. Det var da en litt dyster start. Mitt tips, sett på noe lystig og koselig musikk, slik som Rammstein (eller det kosebandet du selv velger) og les første avsnitt en gang til, det kan være det vil gjøre ting litt bedre. 

Muligens ... kanskje ... kanskje ikke ...

Uansett, blant lystigere nyheter så kan jeg fortelle at det skribenten her i dag er den nye ølbryggeren på gården. Første runde nærmer seg ferdig og skal flaskes på onsdag, for så å bli kilden til mye god underholdning i påfølgende timer/dager for å sjekke at kvaliteten er god.

Ønsk meg lykke til!

Så klart, jeg er over gjennomsnittlig interessert i øl og håper ikke bare å unngå å bryte flere lover, men også på sikt å kunne brygge frem minst fire forskjellige øltyper. Basert på de gode gamle vikingtradisjonene som brakte Juleøl og Berserkerøl, så ønsker jeg også å få fram andre godsaker som Draumøl og Elskovsøl. Av helt naturlige årsaker. Håper du ser det. Skjønner det. Slike ting.

Vi får bare vente og se hvordan tilgangen til jomfru- og ulveblod utarter seg om dagen. Begge deler er jo nå i etterkant av russetiden i stor mangel.