Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Belsjøveien 17
1443, Drøbak
Norway

45415704

Ut i det Ukjente

» Blogg

Ganske mye forskjellige ting. Til ymse regelmessige tider.

Ut i det Ukjente

Rasmus Loen Steensgaard

Det er mye rart som kan skremme livet av oss. Det første er kanskje døden, men den andre store frykter tror jeg er for livet selv. Greit nok, du er kanskje redd for det store tomrommet, det store intet som venter på deg på den andre siden. Der krokodiller spiser sjelen din og du blir brent og pint og stekt og må lukte på en forferdelig svovellukt i uendelige tider på ordre fra en kar ingen har sett, men som elsker oss alle sammen veldig mye. Personlig, så høre det mye bedre ut enn alternativet. Å være fanget i en tilværelse hvor du må gjøre alle valgene helt selv, du må stå opp om morran for egen maskin og sette brød på bordet med egne hender. Og sett at du ikke klarer dette, hva da? Du kan jo ikke bare kaste inn håndkledet, legge beina på bordet og la tidevannet ta deg.

Hadde den første fisken som snuste på strandkanten tenkt: "Det der ser ut som alvorlig mye trøbbel for å komme seg til puben" så hadde vi primater og sosiopater aldri kommet til verden. Riktig nok til skrekk og advarsel for resten av dyrelivet som blir flådd over en lav sko. 

Uansett! Det er helt greit å se litt mørkt ut på livet, men aldri glem å bry deg. Kanskje drit i brødet for din egen del denne gangen, og heller gå to mil i noen andre sine sko. Da vil du ha helt nye sko, og være to mil unna på et sted du aldri har vært før!

Så mitt budskap til deg er, skal du fortsette å være et rompetroll og svømme rundt i din egen skit, eller skal du ta spranget og bli den første frosken?

Jeg tror forøvrig jeg må jobbe med metaforene mine.