Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Belsjøveien 17
1443, Drøbak
Norway

45415704

Det skal ikke Alltid

» Blogg

Ganske mye forskjellige ting. Til ymse regelmessige tider.

Det skal ikke Alltid

Rasmus Loen Steensgaard

Det skal ikke alltid være så lett å bare komme på en liten ting. Det skal ikke alltid være så lett å bare endre på en liten ting. Særdeles gjelder det når du ikke tenker deg helt om, og starter et steinras. Bare fordi en stein så litt rar ut der den lå. Det er ikke alltid det som skulle være ble akkurat slik det burde ha blitt.

Jeg vet selv at jeg aldri kunne forestille meg hvor jeg kom til å befinne meg i 2015. Langt inne i skauen var kanskje alltid et håp, men da på tur, og ikke boende i svarte/grønneste Hurdalen. Også ganske våt. Mye regn og en sånn stor dam nede i midten. Når man kan sove til man våkner, spise det man vil og jobbe hvert bidige minutt i mellom, så er ikke ting så skrekkelig ille at det gjør noe. Det er jo så klart heller ingen uting å jobbe og bo et sted hvor kjønnsfordelingen er helt skeiv på den riktige måten (les, mange jenter). 

Nei, vet du hva! Dette "voksenlivet" som de kaller det er snodige greier. Flytta hjemmefra, jobber og tjener penger sjøl, og nærmer meg riktig trivelig selvforsynt tilværelse. Tror du jeg føler meg voksen? Nei, det kan du banne på at jeg ikke gjør. Fremdeles våkner jeg en gang i blant og har mest lyst til å løpe ut i skogen. Finne meg et kjempeflott stort tre. Si "Dette er mitt tre. Jeg liker dette treet". Klatre opp i det, og ikke kom ned på noen dager.

Hvorfor?

Fordi jeg kan!