Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Belsjøveien 17
1443, Drøbak
Norway

45415704

» Blogg

Ganske mye forskjellige ting. Til ymse regelmessige tider.

Den dagen jeg fjernet spam!

Rasmus Loen Steensgaard

Internett er en fantastisk liten sak på nette 50 gram. Jordbær tung altså! Skulle du ikke riktig nok ønske at du kunne styre det? Du vet kontrollere hele internettet? Det hadde vært saker det. For om jeg hadde kontrollert internettet, så hadde du kunnet selge hjertesorgen din på Finn.no. Ta pengene og kjøp en telefonkatalog til et land du aldri har vært i. Så er det bare å ringe folk tilfeldig til du finner noen som flørter veldig godt på et språk du ikke kan.

Om jeg styrte internettet, så kan du kartlegge kjærestens følelser. Hold til venstre ved gretten, høyre ved opptatt. U-sving ved stillebehandling, hele veien tilbake til tungekyssing og gooood kjærlighet. Du kan navigere og forstå hver eneste følelsesmessige overgang.

Noen ganger er jeg flat som en stekepanne, men fortsetter å strekke flere mil i alle retninger. Om jeg styrte internettet, så ville Spotify, Facebook og Finn være en og samme nettside. På den måten kan du høre på stilig musikk, mens du later som at du ser etter en jobb, mens du i virkeligheten snakker med vennene dine. Søren heller! Om jeg styrte internettet, så kan du sende epost til de døde.

De vil ikke sende epost tilbake ...

men du vil få et automatisk svar. Deres navn i din innboks. Det er jo det du ville uansett. Meldingen vil si:

Hei, det er meg ... Jeg savner deg! Hør, du kommer til å forstå, det å være død er grumt, NÅ! Gå tilbake til å oppdra unger og spre fred og krev inn godteri.

Om jeg designet internettet, ville barndom.no vært en videoloop. Av en gutt i en snøhaug, med et tresverd og en snøball som roper: JEG ER KONGEN AV HEBEKK! JEG ER KONGEN AV HEBEKK! JEG ER KONGEN AV HEBEKK!

Nå heng med ok? Bestemor.no vil være en liste over kakeoppskrifter og kjerringråd. Som linker til Godegamlefar.no som er bestefar. Den fører videre til Slitenveteranavenskogskar.no som har et vedlegg med Småslitengammaltante.no som videre sender alt til mamma.no. Der laster hun ned, "Gutten i Snøhaugen. Kongen av Hebekk" . Som vokser opp til å bli. Meg. Han som ofte går for langt. Så om jeg var herskeren av internettet, så ville jeg fremdeles hadde vært dødelig, eller?

Men på det tidspunktet, ville jeg allerede ha det beste lånet, og den mest forstørrede penis. Så, jeg vil forby spam, første dag på jobben. Jeg ville ikke trengt det! Jeg ville vært en form for internett geni, og jeg? Skulle gjerne ha oppgradert, til guddom. Kanskje uten videre, så var jeg trådløs!

Kanskje Google ville ansatt meg, jeg kunne fyke gjennom servere og brannmurer som et virus. Til hele det store internettet var like klokt, og vilt og organisert, som jeg synes at et moderne mirakel, skråstrek, orakel kan være. Åjaaaaddaaaa, du skulle vist. Bare hvor stilig og ikke-pc din Mac eller PC ville vært når jeg kjører heftigesakersupergud.no

Jeg gjetter på at det er som livet, ikke om du kan, men vil du? Vi kan påvirke påvirkningen. Vi kan gjøre hallelujah til nasjonalsangen til cyberspace. Hver heldige gang vi logger på.

Du ber ingen bønn, du skriver ingen salmer, du sier ikke "ooommmhhh". Du, ganske enkelt, sender en velsignet epost, til hvemdunåenntenkerpå krøllalfa daddleadadadaadaadiddle-la-daddle-la-daddle-la-da daddleda.no