Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Belsjøveien 17
1443, Drøbak
Norway

45415704

Min Historie

Fra tidlig av har min mor mest beskrevet meg som polarisert-nerd. Gjennom hele min oppvekst har jeg enten gjemt meg bort inne på gutterommet med pcen, eller så har jeg dratt til skogs og nærmest forsvunnet av kartet. I det minste frem til jeg gikk tom for mat. Fremdeles lever jeg det livet, nerder når jeg kan, og løper til skogs eller ned på verkstedet så ofte som mulig i mellom. Bilder, jeg tar også en del bilder. Enten bare for moroskyld, eller for å dokumentere hva jeg gjør. Livet, fester, ferie og slike ting. 

La oss nå skru ting litt tilbake jeg har drevet med karate siden jeg var 6 år gammel. Det begynner å bli en stund. Av andre aktiviteter så bedrev jeg friidrett i noen år. Gjorde aldri noe bra der, uten om å sette norgesrekord i stavsprang for 10-åringer. Da på 160 cm. Spilte sjakk i noen år, og som mange av dere sikkert har skjønt, vært speider og speiderleder i drøye ti år nå. Begynte å jobbe ved å gå med avisa da jeg var 13. Etterfulgt av å jobbe på Army Shop i Ski. Så, lur som jeg var, reiste jeg til Japan som utvekslingselev. Dette var da i 2009. Etter det var det en del småjobber for Jobbzone og Manpower, da også på Outlet One i Vestby, før jeg begynte på Ski Kinosenter. På videregående gikk det i Media og Kommunikasjon på Drømtorp, lett krydret med studiespesialisering samtidig for å ta igjen året som forsvant i Japan. Forsvarte! Eller Forsvaret, som det egentlig skrives. Verneplikten ble avtjent på Sessvollmoen, først på Befalskole. Deretter som redaktør på Sluttstykket, leiravisa for Sessvollmoen, og som Presse- og Informasjonsassistent. Litt sånn på siden fikk jeg sneket til meg bartenderkurs og begynte så smått på en dykkerutdanning som jeg tilstadighet ønsker å utvide og oppgradere. I 2013 dro denne skrullebukken til Dovre for å gå på Smedlinje på Hjerleid Skole og Håndverkssenter. Nå har jeg etter mye om og men samlet meg, bosatt meg i Drøbak og har et egen smie på Follo Museum. Mye bråk og god stemning kan jeg fortelle med en gang. Litt innimellom har jeg fusket som bartender, og en gang i blant er jeg e-sportkommentator innen League of Legends og Hearthstone.

Resten?

Det er en historie som fremdeles ikke er ferdig...

-Rasmus

Juli 2018